SMALL KENPO TIGERS BØRN FRA 5-7 ÅR

Small Kenpo Tigers er en sjov og lærerig måde for dit barn at få bevæget sig på, lære at forsvare sig og selvfølgelig få en masse gode venner!

På Small Kenpo Tigers holdet bliver alt leget ind, og alt bliver taget med et smil på læben. Small Kenpo Tigers er for alle børn imellem 5-7 år.

Vores træning går ud på, at vi laver sjov og ballade, lære basis selvforsvar, slår sparker på puder og leger en masse lege, som vil styrke barnets motorik, respekt, disciplin.

Vi sikre at barnet bliver klogere på deres krop, og hvor mange ting kroppen kan gøre, hvis man bruger den rigtig. 

 Vi ved, at alt er svært i starten, mange ting er nye, man er måske genert, lidt bange for at gøre noget forkert, men kig ned alligevel til en prøvetime.

Trænerne gør sit allerbedste hver gang for at få timerne til at være så sjove som muligt, og sørge for at dit barn får så meget med i rygsækken som muligt.

Træningen er hver lørdag fra 11- 12, Hvis du er ny og har lyst til at komme og tjekke os ud, så kom gerne 10 min. Før, så i lige kan nå at snakke lidt med træneren, omkring hvad der kommer til at foregå til dagen træning, og hvad vi kan gøre for jeres barn.

                                                                                                                              Hilsen Mads og Johnny.

Last Update 2019.04.16

Jo DA: Vi Holder Skam Også Ferie, Engang Imellem! Klik her for at se hvornår